OM OSS

Efter drygt 20 år i byggbranschen så bestämde vi oss att starta HEAX Sverige AB.

Det kom som ett naturligt steg i karriären och vi har som mål att göra våra kunder till Sveriges nöjdaste kunder i vår bransch.

Att våga ta ansvar, är två starka framgångsfaktorer inom den här branschen.

Vi gör allt vi kan för att underlätta för våra kunder. Vi är lätta att få tag på, enkla att ha att göra med och lätta att förstå.

VÅR MÅLSÄTTING

HEAX i Sverige AB finns till för dig, vi är medarbetare med hög kompetens och vår ambition är att vara den bästa leverantören av byggtjänster i regionen.

Vi erbjuda det stora företagets fördelar med projektering, specialistkompetens och kostnadseffektiva byggtjänster.

Vi är övertygade om att du som kund uppskattar en leverantör som har ett helhetserbjudande inom bygg och som tar ansvar i alla led.

Vi levererar lösningar som fungerar och du ska ha nära till personlig service. Vi vill att du ska känna dig trygg med både teknisk lösning och driftsekonomi.

VÅRA TJÄNSTER

Allt från idé till en färdig fastighet.

Nyproduktion

HEAX nyproducerar allt ifrån nyckelfärdiga Attefalls hus till uppvärmda lager, industri eller kontorsfastigheter.

Vi arbetar ofta med totalentreprenad och sätter en ära i att lösa även de svårare behoven och önskemålen som våra kunder har. 

När allt är klart får du en nyckel i handen och kan flytta in direkt.

Vi jobbar tillsammans med kunden hela vägen för att lokalerna ska bli precis så som vi kommit överens om

Renovera och bygga om

Vi renoverar och bygger om framför allt kommersiella fastigheter, kontor, lager, industrifastigheter, butiker och verkstäder.

Men vi arbetar även med mer tekniktunga och komplicerade fastigheter och delar inom industrier.

Vi också mycket vana att utföra hyresgästanpassning under pågående verksamhet. Exempel är anpassningar vi gjort i butiker där verksamheten pågått som vanligt under tiden.

Byggservice

Vår byggservice finns snabb på plats när till exempelvis en dörr behöver bytas, en toalett lagas eller åtgärda ett hål i taket.

Vi levererat en helhet med löpande inventeringar av er fastighet eller rycker in akut på mindre skador, allt utifrån kundens behov och önskemål.

Vår byggservice är en trygg tjänst för kunder som har ett löpande behov av underhåll och förändring.